Nutriční hodnoty (Fazolový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 769 kJ / 2 096 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 82,25 g |
| Tuky | 23,56 g |
| – nasycené | 5,53 g |
| – nenasycené | 14,10 g |
| –– mononenasycené | 8,72 g |
| –– polynenasycené | 5,38 g |
| ––– omega 3 | 1,65 g |
| Vláknina | 168,95 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 175,85 g |
| – cukry | 42,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vepřového masa (nejlépe plecka) | Vepřová kýta | 450 g |
| 400 g 400 g červených fazolí | Fazole červená ledvina | 400 g |
| 250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |