Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové pudinkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 903 kJ /
4 279 kcal
Bílkoviny100,78 g
– z toho živočišné bílkoviny77,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky112,09 g
– nasycené23,83 g
– nenasycené73,35 g
–– mononenasycené53,05 g
–– polynenasycené20,30 g
––– omega 34,95 g
Vláknina6,96 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 944 mg
Sůl2,37 g
Sacharidy713,30 g
– cukry489,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
2 sáčky 2 sáčky červeného dortového želé Želatina cukrářská
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.