Nutriční hodnoty (Jahodové pudinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 903 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
Tuky | 112,09 g |
– nasycené | 23,83 g |
– nenasycené | 73,35 g |
–– mononenasycené | 53,05 g |
–– polynenasycené | 20,30 g |
––– omega 3 | 4,95 g |
Vláknina | 6,96 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 944 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 713,30 g |
– cukry | 489,00 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 sáčky 2 sáčky červeného dortového želé | Želatina cukrářská | |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
jahody | Jahody čerstvé |