Nutriční hodnoty (Kapustový " eintopf " II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 881 kJ / 1 406 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,97 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,87 g | 
| Tuky | 115,87 g | 
| – nasycené | 55,78 g | 
| – nenasycené | 58,44 g | 
| –– mononenasycené | 48,52 g | 
| –– polynenasycené | 9,92 g | 
| ––– omega 3 | 0,17 g | 
| Vláknina | 12,72 g | 
| Cholesterol | 97 mg | 
| Sodík | 1,63 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 71,32 g | 
| – cukry | 9,95 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4-5 4-5 větších brambor | Brambor zimní | 225 g | 
| 1 1 střední kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g | 
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g | 
| 1-2 1-2 pikantní klobásy | Klobása | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g | 
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) | Paprika uzená | 5 g | 
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla ( nebo oleje ) | Sádlo vepřové | 30 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
| vývar - i z kostky | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |