Nutriční hodnoty (Krůtí maso v dobré omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 378 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,19 g |
| Tuky | 11,53 g |
| – nasycené | 3,99 g |
| – nenasycené | 5,13 g |
| –– mononenasycené | 3,22 g |
| –– polynenasycené | 1,91 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 7,86 g |
| Sůl | 19,71 g |
| Sacharidy | 37,92 g |
| – cukry | 9,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| krůtí maso (prsní) | Krůta prsa bez kůže | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 0,5 l 0,5 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 1 1 vajíčko (natvrdo uvařené) | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |