Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná vepřová kýta Izrael)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 969 kJ /
4 295 kcal
Bílkoviny475,18 g
– z toho živočišné bílkoviny461,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,78 g
Tuky238,33 g
– nasycené91,03 g
– nenasycené119,04 g
–– mononenasycené101,16 g
–– polynenasycené17,88 g
––– omega 30,65 g
Vláknina25,53 g
Cholesterol 1,84 g
Sodík 3,31 g
Sůl7,56 g
Sacharidy48,98 g
– cukry26,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5-2 kg 1,5-2 kg vepřové plece Vepřová plec 1750 g
500 g 500 g mletého vepřového masa (plece) Vepřová plec 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/3 1/3 brokolice Brokolice čerstvá 166.6666716337204 g
100-150 g 100-150 g špeku dle chuti Špek 125 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
3 lžíce 3 lžíce koření Izrael od Samuela (viz poznámka) Koření pěti vůní
2 lžíce 2 lžíce sádla (oleje) Sádlo vepřové 30 g
vývar (voda) na podlití Vývar hovězí
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (dle množství požadované šťávy) Mouka pšeničná hladká 15 g
1 dl 1 dl světlého piva (nemusí být) Pivo světlé 10ᵒ 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.