Nutriční hodnoty (Kuřecí křidýlka na karamelizované šalotce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 153 kJ / 993 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
| Tuky | 84,11 g |
| – nasycené | 41,04 g |
| – nenasycené | 42,06 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 3,69 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 21,40 g |
| – cukry | 8,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 kuřecích křidélek | Kuře křídlo | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 20 20 šalotek | Šalotka čerstvá | |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| lžička lžička celého pepře | Pepř černý | |
| lžička lžička celého nového koření | Nové koření | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| cukr (1 lžička) | Cukr bílý | |
| sušený tymián | Tymián sušený | |
| sušený rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| podravka (se středozemními bylinkami) | Kořenící směs sypká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |