Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uherské zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 853 kJ /
2 833 kcal
Bílkoviny152,01 g
– z toho živočišné bílkoviny133,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,31 g
Tuky203,94 g
– nasycené77,95 g
– nenasycené108,28 g
–– mononenasycené87,17 g
–– polynenasycené21,11 g
––– omega 30,63 g
Vláknina33,85 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 8,44 g
Sůl20,75 g
Sacharidy82,85 g
– cukry55,20 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 750 g
1/2 kg 1/2 kg mletého masa Vepřový ořez 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
10 dkg 10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 100 g
trocha trocha strouhanky Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.