Nutriční hodnoty (Tvarohový dezert z časopisu Blesk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 506 kJ / 3 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,16 g |
Tuky | 177,42 g |
– nasycené | 68,11 g |
– nenasycené | 92,01 g |
–– mononenasycené | 72,19 g |
–– polynenasycené | 19,82 g |
––– omega 3 | 4,58 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 407,21 g |
– cukry | 259,05 g |
––– laktóza | 21,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 60 g |
moučkový cukr na posyp | Cukr bílý |