Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový dezert z časopisu Blesk)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 506 kJ /
3 706 kcal
Bílkoviny117,67 g
– z toho živočišné bílkoviny102,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,16 g
Tuky177,42 g
– nasycené68,11 g
– nenasycené92,01 g
–– mononenasycené72,19 g
–– polynenasycené19,82 g
––– omega 34,58 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,64 g
Sodík 790 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy407,21 g
– cukry259,05 g
––– laktóza21,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
75 g 75 g másla Máslo kravské 75 g
75 g 75 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal Cukr bílý 60 g
moučkový cukr na posyp Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.