Nutriční hodnoty (Kadlíkovo zelí s houbami, ranými brambůrky a krkovičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 596 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 0,74 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,60 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vetší hlávka hlávka raného bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
20 dkg 20 dkg hub | Hřib čerstvý | 200 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
vývar | Vývar masový | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
rané brambory | Brambor raný | |
5 plátků 5 plátků krkovice - den předem naložené | Vepřová krkovice | |
olej | Olej řepkový | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
koření | Pepř černý |