Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkovo zelí s houbami, ranými brambůrky a krkovičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie596 kJ /
143 kcal
Bílkoviny7,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky0,74 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené0,15 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,60 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vetší hlávka hlávka raného bílého zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
20 dkg 20 dkg hub Hřib čerstvý 200 g
sádlo Sádlo vepřové
vývar Vývar masový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
rané brambory Brambor raný
5 plátků 5 plátků krkovice - den předem naložené Vepřová krkovice
olej Olej řepkový
chilli koření Chilli paprička mletá
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
koření Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.