Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s pudingem a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 768 kJ /
901 kcal
Bílkoviny43,10 g
– z toho živočišné bílkoviny39,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,46 g
Tuky29,13 g
– nasycené9,61 g
– nenasycené12,47 g
–– mononenasycené10,03 g
–– polynenasycené2,43 g
––– omega 30,12 g
Vláknina1,39 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 461 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy115,79 g
– cukry56,26 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
čerstvé jahody Jahody čerstvé
jahodový džem (nebo jiný dle chuti) Marmeláda jahodová
250 ml 250 ml Ramy Crémefine ke šlehání (nebo smetany ke šlehání) Rostlinná šlehačka 250 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
čokoláda na nastrouhání Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.