Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s pudingem a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 768 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
Tuky | 29,13 g |
– nasycené | 9,61 g |
– nenasycené | 12,47 g |
–– mononenasycené | 10,03 g |
–– polynenasycené | 2,43 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 1,39 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 115,79 g |
– cukry | 56,26 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
jahodový džem (nebo jiný dle chuti) | Marmeláda jahodová | |
250 ml 250 ml Ramy Crémefine ke šlehání (nebo smetany ke šlehání) | Rostlinná šlehačka | 250 ml |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
čokoláda na nastrouhání | Čokoláda mléčná 30% |