Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s pudingem a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 768 kJ / 901 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
| Tuky | 29,13 g |
| – nasycené | 9,61 g |
| – nenasycené | 12,47 g |
| –– mononenasycené | 10,03 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 1,39 g |
| Cholesterol | 801 mg |
| Sodík | 461 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 115,79 g |
| – cukry | 56,26 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
| jahodový džem (nebo jiný dle chuti) | Marmeláda jahodová | |
| 250 ml 250 ml Ramy Crémefine ke šlehání (nebo smetany ke šlehání) | Rostlinná šlehačka | 250 ml |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| čokoláda na nastrouhání | Čokoláda mléčná 30% |