Nutriční hodnoty (Zapečená jablka s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 984 kJ / 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 21,35 g |
| – nasycené | 13,49 g |
| – nenasycené | 7,40 g |
| –– mononenasycené | 6,56 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 4,85 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 64,33 g |
| – cukry | 42,33 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Na vymazání jednoporcové zapékací misky - 4 g másla nebo jiného tuku | Máslo kravské | |
| 1 lžička 1 lžička strouhanky | Strouhanka pšeničná | 5 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořicového cukru nebo vanilkového nebo vanilkový + trošku skořice, cukr dle potřeby | Cukr skořicový | 2.5 g |
| lžičku lžičku sekaných ořechů nebo mandlí - možno i kokos | Vlašské ořechy | |
| lžička lžička rozinek - kdo co má rád | Rozinky | |
| 25 g 25 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 25 g |
| 25 g 25 g moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
| hery nebo jiného tuku | Margarín |