Nutriční hodnoty (Romadůžková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 34,03 g |
| – nasycené | 10,71 g |
| – nenasycené | 16,50 g |
| –– mononenasycené | 9,90 g |
| –– polynenasycené | 6,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 830 mg |
| Sodík | 942 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 19,05 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Romadůžek | Romadur 40 % t. v s. | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| 2 2 uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 50-100 g 50-100 g měkkého salámu | Měkký salám | 75 g |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nasekaný libeček nebo hladkolistá petrželka | Libeček čerstvý | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový |