Nutriční hodnoty (Levandulovo - mátový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 000,00 g |
| – cukry | 1 000,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1 kg 1 kg krystalového cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 10 10 květů levandule | Levandule květ čerstvý | |
| 1 1 hrst listů máty | Máta peprná list čerstvá |