Nutriční hodnoty (Letní cuketa s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 563 kJ / 1 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 84,16 g |
– nasycené | 24,54 g |
– nenasycené | 47,05 g |
–– mononenasycené | 36,01 g |
–– polynenasycené | 11,05 g |
––– omega 3 | 2,62 g |
Vláknina | 12,16 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 31,15 g |
– cukry | 21,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 mladé cukety (průměr cca 3 cm) | Cuketa čerstvá | 350 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany (nebo jogurt) | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
4-5 4-5 vařených vajec natvrdo | Vejce slepičí | 315 g |