Nutriční hodnoty (Slovácké laty aneb bramborové placky s povidly a mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 87,48 g |
| – cukry | 5,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 540 g 540 g uvařených brambor | Brambor zimní | 540 g |
| 200 200 g hladké mouky (a trochu na vyválení) | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| povidla | Povidla | |
| mletý mák smíchaný s cukrem | Mák modrý mletý | |
| cukr moučka na posypání | Cukr bílý |