Nutriční hodnoty (Pudingová bublanina z 1 vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 312 kJ / 4 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,30 g |
| Tuky | 145,99 g |
| – nasycené | 15,56 g |
| – nenasycené | 120,16 g |
| –– mononenasycené | 84,11 g |
| –– polynenasycené | 36,05 g |
| ––– omega 3 | 10,67 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 733,28 g |
| – cukry | 362,38 g |
| ––– laktóza | 18,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 Zlatý klas (nebo vanilkový puding) | Puding v prášku | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| citronová kůra (nebo i šťáva) | Citronová kúra čerstvá | |
| 700 g 700 g třešní či jiného ovoce | Třešně čerstvé | 700 g |
| kokos na vysypání plechu | Kokos strouhaný | |
| olej na vymazání plechu | Olej řepkový |