Nutriční hodnoty (Mramorová bábovka (hrnková))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 034 kJ / 3 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,00 g |
| Tuky | 49,62 g |
| – nasycené | 16,91 g |
| – nenasycené | 22,29 g |
| –– mononenasycené | 16,39 g |
| –– polynenasycené | 5,90 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 26,88 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 633 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 615,28 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,75 hrnku 1,75 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 437.5 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 190 g 190 g Hery (i jiného tuku) | Margarín | 190 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| citronová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| tuk (na vymazání) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr (na ozdobu) | Cukr bílý |