Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s cibulovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 247 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
| Tuky | 12,11 g |
| – nasycené | 3,12 g |
| – nenasycené | 5,83 g |
| –– mononenasycené | 4,11 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 20,34 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 70,50 g |
| – cukry | 19,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa (kýta, krkovice ap.) | Vepřová kýta | |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 5 plátků 5 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 100 g 100 g uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| horký masový vývar | Vývar masový | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |