Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové kuře na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 608 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny9,08 g
– z toho živočišné bílkoviny5,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,27 g
Tuky94,47 g
– nasycené50,26 g
– nenasycené41,72 g
–– mononenasycené24,95 g
–– polynenasycené16,77 g
––– omega 30,68 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 227 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy28,82 g
– cukry10,47 g
––– laktóza4,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vykostěná kuřecí stehna (nebo 3 prsa nebo krůtí maso) Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku podrcené (nebo jemně pokrájené) Česnek čerstvý 14 g
150 ml 150 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 150 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu (nebo špetka sušeného) Tymián čerstvý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
400 ml 400 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 400 ml
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
zelené bylinky na zdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.