Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort Princezna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 333 kJ /
2 709 kcal
Bílkoviny50,99 g
– z toho živočišné bílkoviny32,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,80 g
Tuky189,16 g
– nasycené92,59 g
– nenasycené86,46 g
–– mononenasycené71,08 g
–– polynenasycené15,37 g
––– omega 33,34 g
Vláknina11,09 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 366 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy195,04 g
– cukry103,91 g
––– laktóza8,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
90 g 90 g cukru písek Cukr bílý 90 g
10 g 10 g kakaa Kakao prášek 10 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
kompotované broskve Broskev zavařená
broskvová marmeláda Marmeláda broskvová
falešná marcipánová hmota Fondán
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.