Nutriční hodnoty (Dort Princezna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 333 kJ / 2 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,80 g |
Tuky | 189,16 g |
– nasycené | 92,59 g |
– nenasycené | 86,46 g |
–– mononenasycené | 71,08 g |
–– polynenasycené | 15,37 g |
––– omega 3 | 3,34 g |
Vláknina | 11,09 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 195,04 g |
– cukry | 103,91 g |
––– laktóza | 8,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
90 g 90 g cukru písek | Cukr bílý | 90 g |
10 g 10 g kakaa | Kakao prášek | 10 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
kompotované broskve | Broskev zavařená | |
broskvová marmeláda | Marmeláda broskvová | |
falešná marcipánová hmota | Fondán | |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |