Nutriční hodnoty (Kuřecí s ořechy a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 090 kJ / 1 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,64 g |
Tuky | 135,06 g |
– nasycené | 32,28 g |
– nenasycené | 91,68 g |
–– mononenasycené | 53,55 g |
–– polynenasycené | 38,13 g |
––– omega 3 | 5,15 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 24,65 g |
– cukry | 3,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa (já měla 2 kuřecí čtvrtky a nějaká zbylá křidýlka) – kůži jsem ponechala | Kuře stehno s kůží | 500 g |
50 g 50 g drcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (nebo dle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
Několik Několik lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
tymiánu | Tymián sušený | |
libečku (množství je na každém, my je milujeme, tak jsem dala asi 1 KL KL od každé bylinky) | Libeček čerstvý | |
Olivový olej | Olej olivový | |
4 dcl 4 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
sůl | Sůl mořská | |
lze i pepř (já ho nepoužila) | Pepř černý |