Nutriční hodnoty (Vepřové obalené bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 kJ / 4 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,03 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 800 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 1,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| vepřové maso ( já měla 250 g plecka na malé plátky) | Vepřová kýta | |
| větší množství bazalky (nakrájenou na kousky) | Bazalka čerstvá | |
| 1 KL 1 KL Koření na steak (chilli) | Koření Argentina | 5 g | 
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tuk na pečení | Margarín |