Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové obalené bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 kJ /
4 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy1,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové maso ( já měla 250 g plecka na malé plátky) Vepřová kýta
větší množství bazalky (nakrájenou na kousky) Bazalka čerstvá
1 KL 1 KL Koření na steak (chilli) Koření Argentina 5 g
mouka Mouka pšeničná hladká
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
tuk na pečení Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.