Nutriční hodnoty (Vepřové obalené bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 kJ / 4 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso ( já měla 250 g plecka na malé plátky) | Vepřová kýta | |
větší množství bazalky (nakrájenou na kousky) | Bazalka čerstvá | |
1 KL 1 KL Koření na steak (chilli) | Koření Argentina | 5 g |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
tuk na pečení | Margarín |