Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč pečený v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 321 kJ /
2 467 kcal
Bílkoviny36,76 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,08 g
Tuky112,13 g
– nasycené9,44 g
– nenasycené94,60 g
–– mononenasycené66,46 g
–– polynenasycené28,14 g
––– omega 38,41 g
Vláknina13,13 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy321,10 g
– cukry132,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
několik kapek několik kapek citronového aroma od Dr.Oetkera nebo trochu citronové kůry z bio citronu Aroma citrónové
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli do sněhu Sůl mořská
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky skořice nebo méně i více - možno i vynechat úplně Skořice ceylonská 2.6666667461395264 g
300 g 300 g višní nebo jiného sezónního ovoce Višně čerstvé 300 g
na vyložení formy papír na pečení a na dozdobení moučníku na talíři oslazená zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
cukr Cukr bílý
opražené mandlové lupínky Mandle loupané
několik několik višní Višně čerstvé
meduňka Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.