Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se dvěma druhy sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 086 kJ / 1 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,78 g |
| Tuky | 68,97 g |
| – nasycené | 42,78 g |
| – nenasycené | 23,15 g |
| –– mononenasycené | 19,60 g |
| –– polynenasycené | 3,55 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 40,60 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 4,77 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 54,35 g |
| – cukry | 48,25 g |
| ––– laktóza | 4,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 600 g |
| 5 ks 5 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 150 g 150 g Balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
| 150 g 150 g Hermelínu | Hermelín | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |