Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Baguette italiano" (bagety))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 490 kJ /
2 507 kcal
Bílkoviny70,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,50 g
Tuky48,46 g
– nasycené7,49 g
– nenasycené38,91 g
–– mononenasycené29,41 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 30,48 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy436,68 g
– cukry27,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 ml 110 ml (g) vlažné vody Voda 110 ml
lžička lžička sladěnky nebo sladovitu Sladěnka
10 g 10 g droždí Droždí pekařské lisované 10 g
140 g 140 g hladké mouky na omládek Mouka pšeničná hladká 140 g
150 ml 150 ml (g) vody Voda 150 ml
2 2 rozetřené stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
40 g 40 g olivového oleje Olej olivový 40 ml
vrchovatá lžíce lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
7-9 7-9 krájených lístků bazalky (kdo má rád, může dát více) Bazalka čerstvá
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.