Nutriční hodnoty ("Baguette italiano" (bagety))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 490 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,50 g |
Tuky | 48,46 g |
– nasycené | 7,49 g |
– nenasycené | 38,91 g |
–– mononenasycené | 29,41 g |
–– polynenasycené | 9,50 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,68 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 ml 110 ml (g) vlažné vody | Voda | 110 ml |
lžička lžička sladěnky nebo sladovitu | Sladěnka | |
10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
140 g 140 g hladké mouky na omládek | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
150 ml 150 ml (g) vody | Voda | 150 ml |
2 2 rozetřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
40 g 40 g olivového oleje | Olej olivový | 40 ml |
vrchovatá lžíce lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
7-9 7-9 krájených lístků bazalky (kdo má rád, může dát více) | Bazalka čerstvá | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská |