Nutriční hodnoty ("Baguette italiano" (bagety))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 490 kJ / 2 507 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 70,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,50 g | 
| Tuky | 48,46 g | 
| – nasycené | 7,49 g | 
| – nenasycené | 38,91 g | 
| –– mononenasycené | 29,41 g | 
| –– polynenasycené | 9,50 g | 
| ––– omega 3 | 0,48 g | 
| Vláknina | 36,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 38 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 436,68 g | 
| – cukry | 27,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 110 ml 110 ml (g) vlažné vody | Voda | 110 ml | 
| lžička lžička sladěnky nebo sladovitu | Sladěnka | |
| 10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g | 
| 140 g 140 g hladké mouky na omládek | Mouka pšeničná hladká | 140 g | 
| 150 ml 150 ml (g) vody | Voda | 150 ml | 
| 2 2 rozetřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g | 
| 40 g 40 g olivového oleje | Olej olivový | 40 ml | 
| vrchovatá lžíce lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 7-9 7-9 krájených lístků bazalky (kdo má rád, může dát více) | Bazalka čerstvá | |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g | 
| 100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g | 
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g | 
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | 
 
	