Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 520 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 27,00 g |
– nasycené | 4,47 g |
– nenasycené | 21,43 g |
–– mononenasycené | 14,30 g |
–– polynenasycené | 7,12 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,88 g |
– cukry | 13,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 125 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2,5 hrnku 2,5 hrnku masového vývaru | Vývar masový | 625 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku sýra s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |