Nutriční hodnoty (Limonádový korpus (dort))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 996 kJ / 2 389 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g | 
| Tuky | 33,24 g | 
| – nasycené | 7,88 g | 
| – nenasycené | 15,50 g | 
| –– mononenasycené | 11,50 g | 
| –– polynenasycené | 4,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 9,00 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 410 mg | 
| Sůl | 0,84 g | 
| Sacharidy | 453,30 g | 
| – cukry | 237,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g | 
| 200 g 200 g cukr | Cukr bílý | 200 g | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 300 ml 300 ml limonády | Cola | 300 ml | 
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| pudink | Puding v prášku | |
| máslo | Máslo kravské |