Nutriční hodnoty (Pangasius z přístavní krčmy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 100 kJ / 1 697 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,63 g |
| Tuky | 62,08 g |
| – nasycené | 15,78 g |
| – nenasycené | 40,86 g |
| –– mononenasycené | 27,91 g |
| –– polynenasycené | 12,95 g |
| ––– omega 3 | 1,22 g |
| Vláknina | 6,77 g |
| Cholesterol | 818 mg |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 126,29 g |
| – cukry | 14,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g Pangasia | Pangas filet | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| hrubá mouka na obalení | Mouka pšeničná hrubá | |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 1/4 sáčku 1/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 1,5 dcl 1,5 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
| tuk na smažení | Olej řepkový |