Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybíz jako brusinky s rumem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 7. 2014 11:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 506 kJ / 2 750 kcal
Bílkoviny11,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy582,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je tu několik receptů na Rybíz alla brusinky, ale všechny jsou jiné než tento. Tak snad někdo vyzkouší i tento, naší rodinou prověřený. Tuto zavařeninu používám i pod maso, hlavně zvěřinu a do guláše. Skvěle pokrm dochutí.

http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

1974andrea 1974andrea

12. 6. 2018 21:25

Zdenka1: Zdeničko, to mě moc těší, díky :-K

Zdenka1

12. 6. 2018 20:32

Andrejko, podle Tvého receptu se řídím již několik let a až teď jsem si všimla, že jsem zapomněla dát pochvalu a bodík. "Brusinky" jsou výborné:yes: a používám je nejen k masu ale i k paštice nebo na vánočku místo marmelády. :yes:<3

1974andrea 1974andrea

5. 8. 2015 15:22

mika59:Miládko, jsem ráda, že jsi s výsledkem spokojená;-)

mika59 mika59

5. 8. 2015 15:11

Dnes jsem dělala a je to luxusní :yes::yes::yes: 9 bodík :-K

radiator radiator

5. 8. 2015 12:08

radiator:

1974andrea::-O jasně, výluh;-)

1974andrea 1974andrea

5. 8. 2015 11:47

radiator:A těch 5PL jsi dala jenom toho výluhu, ne hřebíčků doufám ;-)

radiator radiator

5. 8. 2015 09:14

Andreo, včera jsem "brusinky" podle tvého receptu dělala:-p:yes:
Místo rozdrcených hřebíčků jsem použila hřebíčky macerované v rumu;-)
Na 1 kg rybízu jsem dala 5 PL.

Macerát-výluh:
200 ml rumu, sáček hřebíčků
Uzavřít ve sklenici a nechat louhovat několik dní, čím déle, tím je aroma silnější. Macerát-pár kapek také přidávám do některých moučníků nebo cukroví.

1974andrea 1974andrea

23. 3. 2015 09:40

casino:Díky, že jste vyzkoušel a hlavně, že jste po konzumaci nebyl nucen napsat nějaký nelibý komentář:-D Já mám tuhle " náhražku " raději než brusinky, přidávám je i třeba do guláše, hlavně z divočiny.

casino casino

22. 3. 2015 22:56

U příležitosti konzumace daňka na smetaně jsem konečně otevřel první skleničku z poslední rybízové sklizně... Mančaftu jsem nakukal, že jde o spešl brusinky s vetšími semínky. Sežrali mi to:-D
(byl jsem příjemně přeqapen, protože chuťově je to pikantnější než brusinky:yes:

1974andrea 1974andrea

16. 7. 2014 14:52

Iva:, Irule: Holky, děkuji za vyzkoušení a jsem ráda, že vám přišel recept k chuti;-)
A ostatním děkuji za komentáře a hodnocení:-K

Iva

16. 7. 2014 12:11

vynikající, jdu dělat další várku

Irule Irule

15. 7. 2014 18:46

vyzkoušeno, bodík jsem poslala právem :yes::-p

jarka skrobakova

11. 7. 2014 14:34

Bezva nápad Andrejko :yes::yes::-K

Severinka Severinka

8. 7. 2014 18:49

Bezva recept;-);-):yes::yes::yes: už jsem dělala z 1,70kg marmošku a několikrát buchtu, ale rybízu je stále dost, tak vyzkouším, máme i pár keříků bílého a tak udělám dávku z bílého a dávku z červeného:-p:-p:-p bodík letí;-);-);-)

rozmarynaH rozmarynaH

8. 7. 2014 08:57

Obsah posoudit neumím, ale Andrejko, fotka je luxusní :-*:-K:yes::yes::yes::yes:
Bosanko, a co avizovaný bodík, přidám tedy já

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červený rybíz ala brusinky rybíz ala brusinky v troubě bílý rybíz recepty rybíz alá brusinky červený rybíz jako brusinky falešné brusinky z červeného rybízu falešné brusinky z rybízu recept falešné brusinky z rybízu bílý rybíz recept recepty z bílého rybízu brusinky z rybízu rybíz bílý recepty peceny rybiz ala brusinky rybíz bílý recept brusinky v rumu recept na bílý rybíz bílý rybíz ala brusinky co z bílého rybízu rybíz alla brusinky bílý rybíz

Suroviny: rybíz červený, cukr krupice, cukr vanilinový, cukr skořice, koření hřebíček, šťáva citronová, rum

TopRecepty.cz

Rybíz jako brusinky s rumem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7xm