Nutriční hodnoty (Sýrový špíz II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 287 kJ / 2 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 223,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 135,96 g |
| – nasycené | 75,20 g |
| – nenasycené | 49,18 g |
| –– mononenasycené | 42,83 g |
| –– polynenasycené | 6,34 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 10,58 g |
| Sůl | 26,65 g |
| Sacharidy | 25,70 g |
| – cukry | 23,25 g |
| ––– laktóza | 23,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg tvrdého sýru - 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 30 dkg 30 dkg Hermelínu | Hermelín | 300 g |
| 20 dkg 20 dkg tvarůžků | Tvarůžky | 200 g |
| 4 4 krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská |