Nutriční hodnoty (Sýrový špíz II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 287 kJ / 2 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 135,96 g |
– nasycené | 75,20 g |
– nenasycené | 49,18 g |
–– mononenasycené | 42,83 g |
–– polynenasycené | 6,34 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 10,58 g |
Sůl | 26,65 g |
Sacharidy | 25,70 g |
– cukry | 23,25 g |
––– laktóza | 23,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg tvrdého sýru - 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
30 dkg 30 dkg Hermelínu | Hermelín | 300 g |
20 dkg 20 dkg tvarůžků | Tvarůžky | 200 g |
4 4 krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská |