Nutriční hodnoty (Ovocná žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 11,62 g |
| – nasycené | 7,08 g |
| – nenasycené | 3,29 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 43,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 veka | Veka | |
| 4-6 4-6 meruněk | Dužina meruňky čerstvá | |
| 6-8 6-8 jahod | Jahody čerstvé | |
| pár kuliček kuliček hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| rozinky | Rozinky |