Nutriční hodnoty (Bábovka vídeňská)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 694 kJ / 4 229 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,46 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,96 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,50 g | 
| Tuky | 200,12 g | 
| – nasycené | 120,74 g | 
| – nenasycené | 71,82 g | 
| –– mononenasycené | 63,60 g | 
| –– polynenasycené | 8,22 g | 
| ––– omega 3 | 0,69 g | 
| Vláknina | 25,50 g | 
| Cholesterol | 1,05 g | 
| Sodík | 456 mg | 
| Sůl | 1,68 g | 
| Sacharidy | 521,80 g | 
| – cukry | 273,80 g | 
| ––– laktóza | 16,30 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml | 
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g | 
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g | 
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |