Nutriční hodnoty (Bábovka vídeňská)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 694 kJ / 4 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,50 g |
Tuky | 200,12 g |
– nasycené | 120,74 g |
– nenasycené | 71,82 g |
–– mononenasycené | 63,60 g |
–– polynenasycené | 8,22 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 521,80 g |
– cukry | 273,80 g |
––– laktóza | 16,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |