Nutriční hodnoty (Tabbouleh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,28 g |
| Tuky | 103,74 g |
| – nasycené | 7,55 g |
| – nenasycené | 91,66 g |
| –– mononenasycené | 63,57 g |
| –– polynenasycené | 28,10 g |
| ––– omega 3 | 8,22 g |
| Vláknina | 43,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 194,40 g |
| – cukry | 31,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 185 g 185 g bulguru | Pšeničný bulgur | 185 g |
| 50 g 50 g petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 50 g |
| 20 g 20 g čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | 20 g |
| 4 4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 50 g 50 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 50 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 100 ml 100 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 100 ml |
| 100 ml 100 ml olivového olej | Olej řepkový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 hlávka 1 hlávka římského salátu | Salát římský čerstvý | 500 g |