Nutriční hodnoty (Vepřový guláš VI)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 875 kJ / 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 15,60 g |
| – nasycené | 2,89 g |
| – nenasycené | 9,54 g |
| –– mononenasycené | 7,20 g |
| –– polynenasycené | 2,34 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 25,54 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 57,80 g |
| – cukry | 33,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
| 300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 200 g 200 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
| černé koření | Pepř černý | |
| červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| červená paprika pálivá | Paprika červená čerstvá | |
| rasca (mletá) | Kmín | |
| bujón | Bujón hovězí | |
| feferonky (nebo chilli) | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| vegeta | Kořenící směs sypká |