Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý broskvový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 285 kJ /
2 936 kcal
Bílkoviny78,69 g
– z toho živočišné bílkoviny38,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky24,45 g
– nasycené7,11 g
– nenasycené10,87 g
–– mononenasycené7,07 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,06 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 513 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy594,33 g
– cukry299,33 g
––– laktóza18,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
270 g 270 g cukru krupice Cukr bílý 270 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
citronová kůra (dle chuti) Citronová kúra čerstvá
broskve (nebo jiné ovoce dle chuti) Dužina broskve čerstvá
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.