Nutriční hodnoty (Rychlý broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 285 kJ / 2 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 24,45 g |
| – nasycené | 7,11 g |
| – nenasycené | 10,87 g |
| –– mononenasycené | 7,07 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 558 mg |
| Sodík | 513 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 594,33 g |
| – cukry | 299,33 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 270 g 270 g cukru krupice | Cukr bílý | 270 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| broskve (nebo jiné ovoce dle chuti) | Dužina broskve čerstvá | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |