Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 896 kJ /
5 711 kcal
Bílkoviny68,95 g
– z toho živočišné bílkoviny12,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,48 g
Tuky224,02 g
– nasycené137,86 g
– nenasycené78,68 g
–– mononenasycené68,74 g
–– polynenasycené9,94 g
––– omega 31,18 g
Vláknina55,20 g
Cholesterol 900 mg
Sodík 314 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy827,24 g
– cukry349,94 g
––– laktóza4,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
25 dkg 25 dkg másla Máslo kravské 250 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krystalu Cukr bílý 45 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
2-3 sáčky 2-3 sáčky vanikového pudinku Puding v prášku 120 g
8-12 lžic 8-12 lžic cukru krystal Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.