Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 896 kJ /
5 711 kcal
Bílkoviny68,95 g
– z toho živočišné bílkoviny12,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,48 g
Tuky224,02 g
– nasycené137,86 g
– nenasycené78,68 g
–– mononenasycené68,74 g
–– polynenasycené9,94 g
––– omega 31,18 g
Vláknina55,20 g
Cholesterol 900 mg
Sodík 314 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy827,24 g
– cukry349,94 g
––– laktóza4,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 45 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
3 sáčky 3 sáčky vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 144 g
10 lžic 10 lžic cukru krystal Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.