Nutriční hodnoty (Jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 896 kJ / 5 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,48 g |
Tuky | 224,02 g |
– nasycené | 137,86 g |
– nenasycené | 78,68 g |
–– mononenasycené | 68,74 g |
–– polynenasycené | 9,94 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 55,20 g |
Cholesterol | 900 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 827,24 g |
– cukry | 349,94 g |
––– laktóza | 4,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
25 dkg 25 dkg másla | Máslo kravské | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystalu | Cukr bílý | 45 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
2-3 sáčky 2-3 sáčky vanikového pudinku | Puding v prášku | 120 g |
8-12 lžic 8-12 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |