Nutriční hodnoty (Cuketová omáčka na těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 498 kJ / 1 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,84 g |
| Tuky | 100,66 g |
| – nasycené | 51,74 g |
| – nenasycené | 47,01 g |
| –– mononenasycené | 40,51 g |
| –– polynenasycené | 6,50 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 3,96 g |
| Cholesterol | 124 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,15 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
| – cukry | 8,48 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 75 ml 75 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 75 ml |
| 75 ml 75 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |