Nutriční hodnoty (Lečo bez zavařování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 885 kJ / 4 036 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 272,40 g |
| – nasycené | 19,30 g |
| – nenasycené | 238,90 g |
| –– mononenasycené | 168,20 g |
| –– polynenasycené | 70,70 g |
| ––– omega 3 | 20,40 g |
| Vláknina | 100,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,60 g |
| Sůl | 41,00 g |
| Sacharidy | 315,00 g |
| – cukry | 205,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 200 g 200 g hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 200 g |
| 35 g 35 g soli | Sůl mořská | 35 g |
| 35 g 35 g cukru krystal (nebo krupice) | Cukr bílý | 35 g |