Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový bochník se sušenými švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 188 kJ /
3 869 kcal
Bílkoviny72,21 g
– z toho živočišné bílkoviny21,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,60 g
Tuky112,06 g
– nasycené28,39 g
– nenasycené76,05 g
–– mononenasycené51,60 g
–– polynenasycené24,45 g
––– omega 31,57 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 501 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy634,53 g
– cukry266,13 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g tuku na pečení (nebo másla) Margarín 150 g
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru Cukr bílý 250 g
2 lžíce 2 lžíce strouhané pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 hrnek dýně (na kostičky krájené) Dýně čerstvá
1 hrnek 1 hrnek nadrobno nařezaných sušených švestek Švestky sušené
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.