Nutriční hodnoty (Kuře po staropražsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 068 kJ / 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,13 g |
| Tuky | 47,40 g |
| – nasycené | 4,37 g |
| – nenasycené | 41,21 g |
| –– mononenasycené | 26,89 g |
| –– polynenasycené | 14,32 g |
| ––– omega 3 | 2,84 g |
| Vláknina | 12,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 61,67 g |
| – cukry | 43,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
| 40 g 40 g sušených švestek | Švestky sušené | 40 g |
| 25 g 25 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 25 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 2.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 7.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky koriandru | Koriandr semena | 2.5 g |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| svazek svazek petrželové natě | Petržel nať čerstvá |