Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žiarske řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie43 808 kJ /
10 471 kcal
Bílkoviny203,33 g
– z toho živočišné bílkoviny139,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,70 g
Tuky625,40 g
– nasycené246,15 g
– nenasycené312,08 g
–– mononenasycené157,10 g
–– polynenasycené154,98 g
––– omega 324,07 g
Vláknina38,50 g
Cholesterol 4,85 g
Sodík 1,71 g
Sůl4,31 g
Sacharidy987,90 g
– cukry849,80 g
––– laktóza12,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
12 lžic 12 lžic moučkového cukru Cukr bílý 300 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
8 8 zarovnaných lžic hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
6 lžic 6 lžic moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
25 g 25 g kakaa Kakao prášek 25 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 dl 2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
300 g 300 g krystalového cukru Cukr bílý 300 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
300 g 300 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 300 g
375 g 375 g másla Máslo kravské 375 g
2 dl 2 dl rybízových povidel Povidla 200 g
trošku trošku čokoládové polevy na popysání řezů Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.