Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové knedlíky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 334 kJ /
2 231 kcal
Bílkoviny76,50 g
– z toho živočišné bílkoviny34,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,00 g
Tuky44,75 g
– nasycené20,61 g
– nenasycené17,57 g
–– mononenasycené13,27 g
–– polynenasycené4,30 g
––– omega 30,30 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy368,06 g
– cukry79,33 g
––– laktóza24,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
asi 400 g 400 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 400 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 kg 1/2 kg jablek oloupat a pokrájet na čtvrtky Jablko čerstvé 500 g
z rohlíku Rohlík pšeničný bílý
trochu trochu oleje Olej řepkový
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
rozpuštěné máslo na polití Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.