Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 278 kJ / 67 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| oregano | Oregano sušené | |
| pivo | Pivo světlé 10ᵒ | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| křen | Křen čerstvý | |
| chléb (nebo rohlíky) | Chléb pšeničný kváskový |