Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra s houbami a petrželkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 835 kJ /
678 kcal
Bílkoviny99,80 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky13,89 g
– nasycené2,24 g
– nenasycené5,79 g
–– mononenasycené3,56 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 499 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy36,30 g
– cukry8,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
250 ml 250 ml dušených hub Hřib čerstvý
trocha trocha drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
worcesterová omáčka Worcestrová omáčka
1 hrst 1 hrst sekané petrželové natě Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.