Nutriční hodnoty (Vepřová játra s houbami a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 835 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 13,89 g |
| – nasycené | 2,24 g |
| – nenasycené | 5,79 g |
| –– mononenasycené | 3,56 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
| – cukry | 8,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 ml 250 ml dušených hub | Hřib čerstvý | |
| trocha trocha drceného kmínu | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
| 1 hrst 1 hrst sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá |