Nutriční hodnoty (Polévka z malých brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 661 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,37 g |
Tuky | 1,63 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 0,92 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 437 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 120,52 g |
– cukry | 14,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g malých nových brambor (průměr do 3 cm) | Brambor raný | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 bulvy 1/2 bulvy nového celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 litr 1 litr vývaru z vepřových kostí | Kost vepřová | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený |