Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z malých brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 661 kJ /
636 kcal
Bílkoviny21,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,37 g
Tuky1,63 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené0,92 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 437 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy120,52 g
– cukry14,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g malých nových brambor (průměr do 3 cm) Brambor raný 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 bulvy 1/2 bulvy nového celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 litr 1 litr vývaru z vepřových kostí Kost vepřová
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
celerová nať Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.