Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé po Japonsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie604 kJ /
144 kcal
Bílkoviny6,66 g
Tuky0,26 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,31 g
Sůl12,60 g
Sacharidy28,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V misce smícháme sójovou omáčku, cukr a rozetřený česnek. Krok 2: Omyté a osušené filé tímto zalijeme a necháme uležet. Krok 3: Potom asi 20 minut grilujeme a v průběhu grilování potíráme nálevem.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé po Japonsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8w

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé po Japonsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

:yes::yes::yes::-K

Co to meles maris..snad sladke ne? a sladke omacky sou blbost.slane jidlo ma byt slane a ne tam davat cukr a pokazit cele jidlo..to delaji fakt jen čícani a japonci..

:-)

:-O:-O:-p:yes::yes:

Dbes jsem hledala nějakou zajímavou úpravu obyčejného filé a padl mi do oka tento recept, protože dělávám velmi podobnou marinádu na vepřová žebírka. Jídlo se setkalo s ambivalentní odezvou. Manželovi nechutnalo, dcera se tvářila neutrálně, ale jedla (syn není doma) a můj otec, který se náhodou zastavil, si pochutnával...:-) Jenže jemu chutná všechno, co jeho holčička uvaří...;-)
Můj osobní názor je takový, že ačkoli to bylo docela dobré, marináda se hodí spíše k vepřovému než k libové rybě...;-)
Přidávám foto - použila jsem tmavou sojovku, proto ta barva...

Velice jednoduchá příprava, moc dobré, jen na náš vkus moc slané. Asi by to chtělo příště použít méně slanou sojovku.

Tématické fráze:
file, rybí filé recepty, rybí filé, jídlo z file, rybi jidla, rybí recepty, recept na rybí file, recepty rybí fíle, kuřecí rizoto po japonsku, jídla z rybího filé, file recepty, jidle z rybiho file, placky z rybího file, jídla z file, japonsko-jídlo, rybí file recept, japonsko-wikipedie, rybí jidlo, ryby file, jídlo z rybího filé

Suroviny:
filet rybí, omáčka sojová, cukr, česnek

Přidat fotografie receptu