Rybí filé po Japonsku

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 5 názorů

21

Suroviny

3-4 porce rybího filé
6 lžic sójové omáčky
3 lžičky cukru
3 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme sójovou omáčku, cukr a rozetřený česnek.

  2. Omyté a osušené filé tímto zalijeme a necháme uležet.

  3. Potom asi 20 minut grilujeme a v průběhu grilování potíráme nálevem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé po Japonsku

  • Petrash Petrash(neregistrovaný)

    Co to meles maris..snad sladke ne? a sladke omacky sou blbost.slane jidlo ma byt slane a ne tam davat cukr a pokazit cele jidlo..to delaji fakt jen čícani a japonci..

    Odpovědět

  • lll lll(neregistrovaný)

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • Eliza Eliza

    Dbes jsem hledala nějakou zajímavou úpravu obyčejného filé a padl mi do oka tento recept, protože dělávám velmi podobnou marinádu na vepřová žebírka. Jídlo se setkalo s ambivalentní odezvou. Manželovi nechutnalo, dcera se tvářila neutrálně, ale jedla (syn není doma) a můj otec, který se náhodou zastavil, si pochutnával...:-) Jenže jemu chutná všechno, co jeho holčička uvaří...;-)
    Můj osobní názor je takový, že ačkoli to bylo docela dobré, marináda se hodí spíše k vepřovému než k libové rybě...;-)
    Přidávám foto - použila jsem tmavou sojovku, proto ta barva...

    Odpovědět

  • maris maris

    Velice jednoduchá příprava, moc dobré, jen na náš vkus moc slané. Asi by to chtělo příště použít méně slanou sojovku.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo