Rybí filé po Japonsku

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 5 názorů

21
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Suroviny

3-4 porce rybího filé
6 lžic sójové omáčky
3 lžičky cukru
3 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme sójovou omáčku, cukr a rozetřený česnek.

  2. Omyté a osušené filé tímto zalijeme a necháme uležet.

  3. Potom asi 20 minut grilujeme a v průběhu grilování potíráme nálevem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé po Japonsku

  • Petrash Petrash(neregistrovaný)

    Co to meles maris..snad sladke ne? a sladke omacky sou blbost.slane jidlo ma byt slane a ne tam davat cukr a pokazit cele jidlo..to delaji fakt jen čícani a japonci..

    Odpovědět

  • lll lll(neregistrovaný)

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • Eliza Eliza

    Dbes jsem hledala nějakou zajímavou úpravu obyčejného filé a padl mi do oka tento recept, protože dělávám velmi podobnou marinádu na vepřová žebírka. Jídlo se setkalo s ambivalentní odezvou. Manželovi nechutnalo, dcera se tvářila neutrálně, ale jedla (syn není doma) a můj otec, který se náhodou zastavil, si pochutnával...:-) Jenže jemu chutná všechno, co jeho holčička uvaří...;-)
    Můj osobní názor je takový, že ačkoli to bylo docela dobré, marináda se hodí spíše k vepřovému než k libové rybě...;-)
    Přidávám foto - použila jsem tmavou sojovku, proto ta barva...

    Odpovědět

  • maris maris

    Velice jednoduchá příprava, moc dobré, jen na náš vkus moc slané. Asi by to chtělo příště použít méně slanou sojovku.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo