Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec s karotkou a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 907 kJ / 1 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,73 g |
| Tuky | 44,67 g |
| – nasycené | 10,86 g |
| – nenasycené | 22,81 g |
| –– mononenasycené | 18,58 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 35,70 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 83,80 g |
| – cukry | 57,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kg 1 kg karotky | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 250 ml 250 ml mrkvové šťávy 100% | Šťáva z mrkve | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cukr | Cukr bílý | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |