Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec s karotkou a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 907 kJ / 1 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,73 g |
Tuky | 44,67 g |
– nasycené | 10,86 g |
– nenasycené | 22,81 g |
–– mononenasycené | 18,58 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 35,70 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 83,80 g |
– cukry | 57,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kg 1 kg karotky | Mrkev čerstvá | 1000 g |
250 ml 250 ml mrkvové šťávy 100% | Šťáva z mrkve | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
cukr | Cukr bílý | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |