Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec s karotkou a bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 907 kJ /
1 651 kcal
Bílkoviny211,73 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,73 g
Tuky44,67 g
– nasycené10,86 g
– nenasycené22,81 g
–– mononenasycené18,58 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,20 g
Vláknina35,70 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,50 g
Sacharidy83,80 g
– cukry57,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kg 1 kg karotky Mrkev čerstvá 1000 g
250 ml 250 ml mrkvové šťávy 100% Šťáva z mrkve 250 ml
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
cukr Cukr bílý
bílý pepř Pepř bílý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.