Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 485 kJ / 3 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 280,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 270,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,98 g |
| Tuky | 212,62 g |
| – nasycené | 45,97 g |
| – nenasycené | 166,53 g |
| –– mononenasycené | 120,43 g |
| –– polynenasycené | 46,10 g |
| ––– omega 3 | 1,53 g |
| Vláknina | 29,95 g |
| Cholesterol | 795 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 61,17 g |
| – cukry | 45,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 1500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 adekvátní kousek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 300 ml 300 ml coca coly | Cola | 300 ml |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 100 ml 100 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky rybízové zavařeniny | Marmeláda z černého rybízu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské |