Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké řezy s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 268 kJ /
3 410 kcal
Bílkoviny54,01 g
– z toho živočišné bílkoviny8,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,12 g
Tuky21,73 g
– nasycené5,99 g
– nenasycené10,10 g
–– mononenasycené5,34 g
–– polynenasycené4,76 g
––– omega 30,37 g
Vláknina44,00 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 155 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy727,70 g
– cukry362,21 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Hera Margarín
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
6 lžic 6 lžic cukru moučka Cukr bílý 150 g
8 8 větších jablek (cca 1 kg) Jablko čerstvé 1200 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
6 lžic 6 lžic pískového cukru Cukr bílý 90 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.