Nutriční hodnoty (Křehké řezy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 268 kJ / 3 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,12 g |
Tuky | 21,73 g |
– nasycené | 5,99 g |
– nenasycené | 10,10 g |
–– mononenasycené | 5,34 g |
–– polynenasycené | 4,76 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 727,70 g |
– cukry | 362,21 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hera | Margarín | |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
6 lžic 6 lžic cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
8 8 větších jablek (cca 1 kg) | Jablko čerstvé | 1200 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
6 lžic 6 lžic pískového cukru | Cukr bílý | 90 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská |