Nutriční hodnoty (Mleté maso na zelí s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 416 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,04 g |
Tuky | 94,90 g |
– nasycené | 37,34 g |
– nenasycené | 47,62 g |
–– mononenasycené | 37,42 g |
–– polynenasycené | 10,20 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 25,41 g |
Cholesterol | 752 mg |
Sodík | 4,96 g |
Sůl | 12,17 g |
Sacharidy | 124,25 g |
– cukry | 35,43 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
6-8 6-8 větších brambor | Brambor zimní | 350 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |